Още промоции на Emag.bg

Създадено от System 04.07.2024 0 Коментара

Kupisi.bg и eMAG.bg обединяват сили за по-добро пазаруване

Уважаеми клиенти,

С радост ви съобщаваме, че Kupisi.bg и Emag.bg започнаха сътрудничество, което ще предостави още повече възможности за пазаруване на нашите лоялни клиенти. Нашите продукти вече могат да бъдат намерени и на платформата на eMAG.bg, което значително ще улесни достъпа до тях и ще разшири нашата клиентска база.

Какво означава това за вас?

Това партньорство означава, че вие, нашите ценени клиенти, ще имате възможността да се възползвате от специални промоции и кампании както на Kupisi.bg, така и на eMAG.bg. Не забравяйте да следите редовно и двете платформи за да се възползвате от най-добрите оферти.

Предимствата за вас включват:

  • По-голям избор на продукти: Нашите продукти ще бъдат налични и в двете платформи, което означава, че ще имате още по-голям избор.
  • Специални промоции и кампании: Ние планираме редовно да пускаме специални оферти и кампании. Следете и двете платформи, за да не пропуснете нито една възможност.
  • Удобство при пазаруване: Възможността да поръчате нашите продукти от eMAG.bg ще направи процеса на пазаруване още по-удобен и лесен.

Как да следите за промоции и кампании?

  1. Посетете нашия сайт: Винаги можете да намерите най-новите ни продукти и оферти на Kupisi.bg.
  2. Посетете eMAG.bg: Проверявайте редовно страницата ни в eMAG.bg за специални предложения и кампании.
  3. Абонирайте се за нашите бюлетини: По този начин ще получавате актуализации за най-новите ни промоции директно във вашата поща.
  4. Следете ни в социалните мрежи: Ние редовно публикуваме информация за нови продукти и промоции в нашите профили в социалните мрежи.
  5.  Вижте нашите обяви ТУК 

Заключение

Сътрудничеството между Kupisi.bg и eMAG.bg е създадено с мисъл за вас, нашите клиенти. Стремим се да ви предоставим най-доброто обслужване и най-изгодните оферти. Благодарим ви за доверието и очакваме с нетърпение да ви предоставим още по-добри възможности за пазаруване.

С най-добри пожелания, Екипът на Kupisi.bg

Добавяне на коментар