Доставка

  Използваме услугите на куриерска фирма ЕКОНТ и на куриерска фирма СПИДИ  (по ваше желание).  Изпращаме продуктите на тарифата определена от куриерските фирми (възможно най-ниската).  Имаме договорени отстъпки и с двете куриерски фирми.

При попълване на поръчката с думи напишете преди или след адреса дали желаeте Еконт или Спиди да ви достави поръчката.

При завършване на поръчката ще видите "Твърда тарифа за доставка 5.49 лв. "  Това е ПРИБЛИЗИТЕЛНАТА цена на повечето достави, защото сайта не може да изчисли с точност колко ще тежи вашата поръчка , а това е един от основните фактори за цената на доставката  

Възможно е оскъпяване от 0.50 до 1.50 лв при необходимост за допълнително опаковане и обезопасяване на продуктите.

  При попълване на вашата поръчка, вие ръчно трябва да напишете с коя куриерска фирма желаeте да ви бъде изпратена поръчката или до кой техен офис.

 Минималната поръчка в сайта е 10.00 лв.  (без стойността на доставката)

 Имаме право да откажем  всяка поръчка с непълна или неточна информация.


  При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0893 24 55 75 всеки делничен ден от 9:00 до 17:00ч.

 Плащането се извършва с  НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ , тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерските фирми. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт или Спиди  като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!


  Всяка наша пратка пътува към Вас o  ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД  молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА МУ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

 Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

 Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на куриерската фимра. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.


Благодарим Ви, че Сте наши клиенти! 


 Така трябва да изглежда вашата поръчка, при затруднения се свържете с нас 0893245575НАМЕРЕТЕ НАЙ-УДОБНИЯ ЗА ВАС ОФИС НА СПИДИ ТУК 

НАМЕРЕТЕ НАЙ-УДОБНИЯ ЗА ВАС ОФИС НА ЕКОНТ ТУК