Мемори облегалки за кола

-33% Мемори облегалки за кола

Комплект облегалка за глава и лумбална възглавница за автомобил

Този комплект включва нова облегалка за глава и лумбална възглавница, създадени от мемори пяна, които са идеални за употреба в автомобила. Съчетавайки комфорт и поддръжка, тези възглавници предлагат удобство и релаксация по време на пътуване.

Облегалката за глава е специално проектирана, за да осигури оптимална подкрепа за главата и врата, като предпазва от напрежение и дискомфорт по време на дълги пътувания. Лумбалната възглавница е идеална за поставяне на кръста или областта на гърба, като осигурява допълнителна подкрепа и комфорт за водача или пътника.

Тези възглавници са изработени от висококачествена мемори пяна, която се адаптира към формата на тялото и осигурява персонализирано усещане за комфорт. Те са подходящи за използване както в автомобила, така и в офиса или в домашни условия.

С включената подложка за кръста на водача, този комплект предлага цялостно решение за комфортно и удобно пътуване. Благодарение на своята удобна и функционална конструкция, този комплект е перфектният аксесоар за всеки автомобил и е отличен подарък за всяко пътуване.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър
  • Модел: 8512
  • Наличност: В наличност
  • 45.00лв.
  • 29.99лв.

Опции

*Ако използвате услугата "Бърза поръчка" ние ще се свържем с вас на посочения телефон за да завършим вашата поръчка.
    Бърза поръчка
    Информация за поръчки и доставки.
  • Свържете се с нас на телефон 0893 245 575
  • Пишете ни във Facebook на адрес Kupisi.bg
  • Пишете ни в Instagram: kupisi.bg_
Изискана метална количка AUDI Q5Добре дошли в света на уникалните автомобилни колекционерски модели!..
49.99лв.