ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА

Ако имате онлайн магазин, желаете да създадете и разработите такъв,  или просто имате идея къде и как можете да предлагате нашите стоки, то тогава нашето предложение би представлявало интерес за вас.

Какво представлява дропшипингът и как работи?

На кратко, това е процес, при който предлагате стока, която нямате в наличност. Ние имаме грижата да доставим поръчките директно до вашите клиенти.

Какво получавате, ставайки наш дропшипинг партньор:

 • Не рискувате нищо;
 • Не влагате средства;
 • Работите за себе си;
 • Не сте ангажирани с минимален брой поръчки или минимална сума на поръчката;
 • Не дължите неустойки или каквито и да било такси;
 • Имате възможност да обогатите вече съществуващ продуктов каталог;
 • Можете да разполагате с всички продукти в каталога ни без да правите допълнителни инвестиции за стока, складови помещения и персонал;
 • Може да предлагате продуктите на по-висока цена от нашата.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ?

 

 • Огромен асортимент;
 • Изгодни цени;
 • Всеки ден нови продукти

     

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ ЗА ДА СЕ ВЛЮЧИТЕ ?

 

1. Свържи се с нас на 0893 245 575

След регистрация нашият мениджър ще ви изпрати допълнителни инструкции за работа.

2. Качете артикулите на вашия сайт, фейсбук, инстаграм и др.

4. Направете необходимите усилия за продажба. 

КАК ТОВА РАБОТИ?

 

1. След регистрация на сайта ни като дропшипинг партньор нашият мениджър ще ви изпрати на имейл дропшипинг код за -30% отстъпка, който ще използвате при оформянето на поръчки. Имате възможност самостоятелно да определяте на каква цена да продавате, с което да регулирате вашата печалба. 

ПРИМЕР:
ЧАША С ОБЯВЕНА СТОЙНОСТ 6.00 ПРИ НАС ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ ПАРТНЬОРСКА ОТСТЪПКА ОТ 30% И Я КУПУВАТЕ НА 4.20 СЛЕД КОЕТО МОЖЕТЕ ДА Я ПРОДАДЕТЕ НА 8.00 ЛВ И ТАКА ВАШИЯТ ПРИХОД ЩЕ БЪДЕ 3.80 лв.

2. Когато получите поръчка от ваш клиент, оформяте я на сайта ни заплащайки стойността й след вашата дропшипинг отстъпка по банков път, кредитна карта или paypall. В данните за получател посочвате вашите данни. В коментар към поръчката посочвате номер на товарителница, която генерирате чрез системата на Спиди или Еконт.. В товарителницата посочвате вашите данни като подател, в данните на получател - данните на ваш клиент. Разликата между наложения платеж който ще посочите (цена по която продавате) и стойността по която закупувате стоката е вашата печалба.

При замяна/връщане на поръчка сумата се възстановява по банков път, или се приспада от следващите ви поръчки.

При непотърсена пратка, куриерските услуги се приспадат от следващата ви поръчка

3. Когато клиента получи пратката вие ще получите уведомление за получаване на наложен платеж.  Отивате с номера на товарителница в най-близкия офис на Спиди или Еконт  и срещу лична карта получавате наложения платеж. Ако желаете да получавате парите по банков път, посочвате това указание при генерирането на товарителницата.

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

 • Каква отстъпка ползвам като дропшипинг партньор?

След регистрация на сайта ни като дропшипинг партьор, нашият мениджър ще ви изпрати код за -30% отстъпка.

 • Как да започна работа като дропшипер?

Първо което трябва да направите е регистрация на сайта ни. След което трябва да качите артикулите на вашият сайт или търговска страница. 

 • Как да оформя поръчка по дропшипинг програмата?

След като получите поръчка, необходимо е да я оформите на сайта ни. Влезте в профила си, с имейла и паролата които сте посочили при регистрация като дропшипер. С номера на артикула намерете продукта, добавете го в кошницата. В поле за отстъпки въведете вашият дропшипинг код, а в поле "Коментар към поръчка" напишете номер на товарителница, която предварително сте генерирали в системата на Спиди. Заплащате поръчката по банков път, кредитна карта или paypall и завършвате поръчката. Когато поръчката ще бъде изпратена, ще получите уведомление от наша страна. След като клиента получи пратката, за което ще получите уведомление от Спиди, отивате до най-близкия офис на Спиди и срещу лична карта получавате наложения платеж. Ако желаете да получавате парите по банков път, попълвате това указание при генерирането на товарителницата.

 • Как правелно да генерирам товарителница в Спиди или Еконт ?

 В товарителницата данните на подател посочвате вашите данни, а в данните на получател - данните на вашият клиент. В наложеният платеж посочвате цената по която продавате стоката. 

 • Ако клиента е заплатил поръчката с карта?

В този случай всичко е лесно - генерирайки товарителница не посочвате наложен платеж.

 • Каква е цената на куриерската услуга? 

Цената на доставка при покупка над 200 лв - безплатна

Цената на доставка при покупка под 200 лв - 4.99 лв

 • Кой поема куриерската услуга ако пратката е напотърсена? 

В случай ако пратката е непотърсена, стойността на куриерските услуги се приспадат от сумата която ще ви възстановим за поръчката. 

 • Актуално ли е наличнието на сайта ви? Има ли вероятност да имам поръчка за продукт който вече го нямате в наличност?

Има вероятност даден продукт да бъде изчерпан , но се стремим максимално бързо да актуализираме наличностите