Нож за пасиране на тесто
Сладкарският пасатор е прибор за готвене, използван за смесване на твърда (твърда) мазнина в брашно, за да се направят сладкиши. Инструментът обикновено е направен от тесни метални ленти или жици, прикрепени към дръжка, и се използва чрез натискане върху елементите, които трябва да се смесят (известен като "врязване"). Използва се и за разбиване на тези мазнини (скъсяване, масло, свинска мас) на по-малки парчета.
Изработени от 100% неръждаема стомана, остриетата няма да се огъват или чупят със замразени или твърди съставки, така че лесно можете да смесите твърдите съставки в гладки. Остриетата са устойчиви на ръжда и са проектирани да издържат години.
Освен това е безопасно за съдомиялна машина за лесно почистване.
Безпроблемно смесвайте съставките си, за да създадете вкусни и примамливи рецепти. Освен това може да се използва като преса за картофи, орехотрошачка или резачка за зеленчуци и плодове за допълнителна екстра.