Уред за Отделяне на Белтъци от Жълтъци
Уред за Отделяне на Белтъци от Жълтъци
Определено чупенето на яйца не е от най-приятните занимания. Трябва да внимавате да не изтече яйцето и да изцапате, а също и да не попаднат черупки в него и наоколо. С уреда, който Ви представяме тук, вече няма да имате такива притеснения.
Това е уред за чупене на яйца и отделяне на белтъци от жълтъци. С него много лесно и бързо ще отделите яйцата от черупката, а също и белтъците от жълтъците с лекота.
Въпреки че звучи сложно, уредът за чупене на яйца и отделяне на белтъци от жълтъци е много лесен за употреба. Просто поставете яйцето в държача, след това само стиснете дръжката и яйцето ще се разполови на две части моментално. Уредът е направен от лека, но здрава конструкция и разполага с накрайник за отделяне на белтъците от жълтъците. Също така може да се използва и за обелване на вече сварени яйца.