Menu
Your Cart

Голяма форма за печене на пай или пица

Голяма форма за печене на пай или пица
Голяма форма за печене на пай или пица
Голяма форма за печене на пай или пица
Голяма форма за печене на пай или пица
Голяма форма за печене на пай или пица
Голяма форма за печене на пай или пица
Голяма форма за печене на пай или пица
Голяма форма за печене на пай или пица
Голяма форма за печене на пай или пица
Голяма форма за печене на пай или пица
Голяма форма за печене на пай или пица
Голяма форма за печене на пай или пица
Голяма форма за печене на пай или пица
  • Наличност: В Наличност
  • Модел: 2561
12.99лв.
Бърза поръчка

Работим с куриерски фирми Econt, Speedy и Box Now -  Преглед и Тест  

Ако използвате опцията Бърза поръчка, наш представител ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите.

Телефон за връзка с нас - 0878 577 766
🚚
Бърза доставка
Изпращане на поръчката ви от 1 до 3 работни дни
12/24 месеца гаранция
Защита за всяка покупка.
🔄
14 дни за връщане
Пазарувай спокойно и без риск.
💸
Безплатна доставка над 200 лв
Спести при по-големи поръчки.
🤝
100 000+ доволни клиенти
Доверие, което расте с времето.
📆
10 години на пазара
Опит и качество, на което можеш да разчиташ.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
Лош Добър

Голяма форма за печене на пай или пица 

Форма за печене на пай, киш и тарт с подвижно дъно.

Вълнообразният ръб на съда придава интересна и красива форма на всичко приготвено в него.

  • Не залепващо покритие.
  • Може да използва във фурна и фризер.
  • Диаметър: 28 см


Киш "Лорен"


За тестото:
250 г брашно
120 г масло
½ ч.л. сол
1 жълтък
грахови зърна
За плънката:
150 мл квасена сметана
3 яйца
1 жълтък
1 щипка настъргано индийско орехче
черен пипер
сол
200 г настърган кашкавал

Замесва се гладко тесто от посоченото количество брашно, нарязаното на парчета масло, малко сол, един жълтък и 2 с.л. вода. Тестото се оформя на топка, завива се във фолио и се оставя в хладилника за 30 минути.  

Дъното на формата се намазва с масло. Тестото се разточва на тънко руло върху поръсената с брашно работна повърхност и се разстила във формата, като по стените се прави ръб. Блатът се надупчва на няколко места с вилица. Отгоре се слага хартия за печене и се нареждат сухи грахови зърна. Пече се в предварително загрята на 180 градуса фурна 12 минути, след което грахът и хартията се отстраняват. При това т.нар. „сляпо печене” се постига частично изпичане на вътрешността на блата. След това блатът се пече още 45 минути. Изважда се от фурната и се оставя да се охлади.

За плънката сметаната се разбърква с яйцата, жълтъка, индийското орехче, черния пипер и солта. Сиренето се настъргва върху блата и отгоре се залива с яйчената сметана.

Кишът се пече 25-30 минути.