Menu
Your Cart
Поръчките от 16.07 до 19.07  ще се изпратят на 22.07. (Вторник)

Керамична тава за печене

Керамична тава за печене
Керамична тава за печене
ИЗЧЕРПАН
Керамична тава за печене
Керамична тава за печене
Керамична тава за печене
  • Наличност: ИЗЧЕРПАН
  • Модел: 4008
22.00лв.

Работим с куриерски фирми Econt, Speedy и Box Now -  Преглед и Тест  

Ако използвате опцията Бърза поръчка, наш представител ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите.

Телефон за връзка с нас - 0878 577 766
🚚
Бърза доставка
Изпращане на поръчката ви от 1 до 3 работни дни
12/24 месеца гаранция
Защита за всяка покупка.
🔄
14 дни за връщане
Пазарувай спокойно и без риск.
💸
Безплатна доставка над 200 лв
Спести при по-големи поръчки.
🤝
100 000+ доволни клиенти
Доверие, което расте с времето.
📆
10 години на пазара
Опит и качество, на което можеш да разчиташ.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
Лош Добър

Керамична тава за печене

Керамичните тави за печене са предпочитан избор за приготвяне на вкусна и здравословна храна! Екологични, не залепват, идеални за всякакви ястия и сладкиши. 

  • Материал: керамика
  • Размер: 32 см

    Комплекта включва
  • 1х кераминча тава за печене с размер : 25х 17.5  х 7 см
  • Полезни готварски съвети 
    При ползване на керамични съдове има няколко правила, които трябва да спазваме, за да ги запазим за по-дълго време и да се наслаждаваме на едно много вкусно ястие

    Преди да използваме керамичен съд трябва да го натопим със  студена вода за около 10-15 минути. Това се прави, за да се запълнят порите на керамиката. По този начин се постига прекрасен ефект, когато при нагряването във фурната  около печивото се образува тънка ципичка, която прави ястието толкова вкусно.

    Когато приготвяме ястия в глинен съд, трябва да го поставим в студена фурна. Това се прави, защото глината не търпи резки промени в температурата. По време на печене градусите се усилват постепенно, до достигане на желаната температура.

    Оптималната температура за печене е от 200 до 225° С, но все пак може да се пече и в границите от 180 до 250° С. Логично е, че колкото температурата е по-висока ястието се изпича по-бързо и обратното.