Тиган за сач
Тиган за сач
Месните ястия, които приготвяте с огнеупорния тиган за печене с незалепващо покритие, вече ще са по-вкусни и по-меки!
Благодарение на овалната си структура можете да изпечете ястията си отвътре
Характеристики на продукта:
Изработен е от 100% стоманен материал.
Можете да го използвате отново и отново в продължение на много години.
Той гарантира, че всички месни ястия се приготвят по-вкусно и меко.
Лесен за почистване, не заема място
Размери на продукта:
Диаметър: 31.5 см
Включен пакет:
1х Тиган за сач
Рецепта за Летен сач :
Необходими продукти:
пилешко месо - 3 - 4 пилешки карета
тиквички - 1 бр.
моркови - 1 - 2 бр.
гъби - 200 г
чушки - 2 зелени + 2 червени
олио - 50 мл
сол
черен пипер
чубрица - 1 ч.л.
лимонов сок - 1 с.л.
Смесете лимоновия сок с малко олио и добре разбийте. Посолете пилешкото месо, поръсете го с черен пипер и го намажете с лимонения дресинг. След 10 минути изпечете месото на грил от двете страни.
Почистените зеленчуци се режат на не много дребни парчета. Лукът се реже на тънки полумесеци.
Загрейте сача, като добре го намазните. Първо запържете в него лук, морковите, а след това добавете гъбите, чушките и тиквичките.
Когато зеленчуците омекнат леко, добавете лъжица горчица и подправки на око. Отгоре сложете пилешкото и пъхнете сача за 5-10 минути в загряна фурна.
Поднесете сача горещ.